Onze service

Hoe kan ik een notie maken bij mijn order?

Bij het plaatsen van je opdracht heb je de mogelijkheid om een opmerking te maken of een vraag te stellen. Wij checken alle opmerkingen en nemen bij vragen contact met je op. In de opmerkingen kan je bijvoorbeeld een speciale vlek melden of een reparatieverzoek indienen.

Hoe weet ik hoeveel mijn was weegt?

Zodra jou was bij ons binnen is wordt deze gewogen. Het gewicht staat vermeld in de emailbevestiging die je van ons ontvangt. Ook kun je het gewicht terugvinden in je Bubble&Stitch account. Voor het wassen en vouwen van kleding rekenen wij € 19,95 voor 0 t/m 6 kg en €3,50 voor elke extra kg.

Hoe wordt de prijs van mijn order berekend?

Zodra wij je order hebben opgehaald bekijken wij wat je hebt ingeleverd. Voor kleding die gestoomd en/of gestreken moet worden berekenen wij een stuks prijs. Voor het wassen & vouwen van kleding berekenen wij een prijs per kilo. Hierbij hanteren wij een minimum van 6 kg. Kijk voor al onze prijzen op ons prijslijst.

Ik ga verhuizen, wat moet ik nu met mijn waszak doen?

De waszak kunnen wij niet hergebruiken dus deze mag kan je gewoon houden. Wel adviseren wij om het kaartje van de tas te halen zodat niemand uit jou naam een order kan plaatsen.

Ik heb geen creditcard of Paypal

Als je geen creditcard of Paypal account hebt kan je wel van onze service gebruik maken. Bij het plaatsen van de order kan je dit aangeven. Je ontvangt dan een online factuur met onze betaalgegevens. Zodra de betaling is verwerkt ontvang je het bericht dat je de order kunt ophalen.

Kan ik tijdelijk spullen, zoals mijn bagage, opslaan in een locker?

Alle lockers worden dagelijks gechecked en geleegd. Alle items die wij vinden nemen wij mee naar onze vestiging in Voorschoten. Als je tijdelijk iets in een locker hebt opgeslagen en dit door ons is meegenomen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je spullen dan op een later moment terugbezorgen.

Krijg ik altijd mijn kleding binnen 2 werkdagen retour?

We doen ons best om ervoor te zorgen dat uw bestelling tijdig wordt geleverd. We moeten er echter ook voor zorgen dat we vlekken en kleding goed behandelen. In de meeste gevallen worden bestellingen binnen twee werkdagen teruggeleverd, maar als een item extra aandacht nodig heeft, houden we de bestelling vast tot de volgende dag wanneer alles klaar is. Artikelen zoals schoenpoetsen, lakens, kussenslopen, met de hand gewassen artikelen en andere speciale items vereisen vaak een extra dag van verwerking en kunnen uw bestelling vertragen. U ontvangt een melding zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Waar staan jullie leveringsvoorwaarden?

Onze leveringsvoorwaarden staan onderaan onze website!

Wat gebeurd er als er er een kledingstuk beschadigd of zoek raakt?

Wij nemen doen er alles aan om dergelijke situaties te voorkomen. Indien er toch een kledingstuk mist of beschadigd treffen wij een passende regeling. Deze regeling staat verder omschreven in oze Terms & Conditions.

Wat gebeurd er met mijn order als ik deze niet direct kan ophalen?

Schone kleding laten wij 3 dagen in een locker hangen. Als de order na 3 dagen nog niet is opgehaald maken wij de locker vrij zodat deze door andere klanten gebruikt kan worden. Als je weer in de gelegeheid bent om je kleding op te halen bezorgen wij deze gratis terug op jou locatie. Op deze manier proberen wij zoveel mogelijk lockers beschikbaar te houden!

Wat is Bubble&Stitch?

Wij verzorgen wasserij, stomerij, kledingreparatie en schoenreparatie diensten voor de particulieren en zakelijke markt. Wij hebben een cenrtale productielocatie in Voorschoten en een winkel in Amsterdam. Onze winkel is 24/7 geopend door middel van een speciaal ontwikkeld lockersysteem. Dit lockersysteem plaatsen wij ook in kantoorgebouwen en op high traffic locaties. Hiermee willen wij het verzorgen van textiel zo makkelijk als mogelijk maken.

Wilt u ook van onze service gebruik maken maar zitten wij nog niet bij u in de buurt, neem dan contact met ons op via T: 071-15616241 or E: [email protected]

Wat moet ik doen als alle lockers bezet zijn?

Dit is erg vervelend en onze excuses voor dit ongemak. Als wij merken dat er te weinig lockers op een locatie staan zullen wij, mits hier ruimte voor is, extra lockers plaatsen. Verder houden wij het aantal orders per locatie in de gaten. Als alle lockers bezet dreigen te raken zullen wij lockers zo snel mogelijk vrij maken. Idien alle lockers bezet zijn kan je ons hier ook een bericht van sturen zodat wij extra snel actie kunnen ondernemen.

Wat moet ik doen als mijn order niet in een locker past?

In onze lockers past ongeveer 2 weken aan wasgoed. Mocht je order te groot zijn voor een locker, plaats dan de overige kleding in een tweede locker. Je dient dan wel voor beide lockers een order te plaatsen.

Bubble&Stitch dichtbij

Hoe kunnen wij Bubble&Stitch stomerijservice in ons (kantoor)gebouw krijgen?

Onze service is beschikbaar voor alle bedrijven in de Randstad. Wij komen op vaste dagen per week kleding ophalen en brengen. Hiervoor kunnen wij lockers bij jou in het gebouw plaatsen of een servicepunt bij de receptie inrichten.

Voor het aanmelden van een bedrijf of gebouw, neem dan contact met ons op via T: 071-15616241 or E: [email protected]